چند ویژگی شگفت انگیز بسته بندی با سلفون

شاید تا به حال با دیدن بسته های خیارشور و یا زیتون با خود اندیشیده باشید که این مواد چگونه بسته بندی می شوند و یا در بسته بندی چه موادی به کار می روند و یا آیا این مواد که در بسته بندی بکار رفته است برای مواد غذایی ضرر دارد یا خیر؟! در […]

سلفون یا فویل آلومینیوم؟

سلفون

وقتی می خواهیم ته مانده غذایی را که از شام مان باقی مانده است را بسته بندی کنیم، آیا از سلفون باید استفاده کنیم یا فویل آلومینیوم؟ جواب، بستگی به غذای بسته بندی شده و نحوه گرم کردن آن دارد. سلفون برای غذاهای اسیدی و دیگر غذاهای تازه مناسب است. مانند ساندویچ ها و یا […]

تولید سلفون،نتیجه یک اختراع شکست خورده!

سلفون

سلفون به هم معنی واژه های شفاف و موج دار تبدیل گشته است. با این حال، بیشتر کیسه ها و بسته های انعطاف پذیری که امروزه مورد استفاده قرار میگیرند ، از سلفون واقعی ساخته نشده اند بلکه بیشتر این کیسه ها از انواع مختلفی از مواد پتروشیمی که بر اساس فیلم ها ساخته شده […]